ВСЕ БУДЕ ГЕЛОН!

Ділимося враженнями Етнофестивалю “Гелон-фест” 2021

Ділимося першими враженнями Етнофестивалю "Гелон-фест" 2021

Ділимося враженнями Етнофестивалю “Гелон-фест”!!!

Це було справді феєричне дійство! Ми створили максимально цікаву і розмаїту кількість локацій з автентичним характером і скіфською атмосферою. Дякуємо усім, завдяки кому це відбулося!❤

Наші дорогі, харизматичні скіфи-реконструктори, археологи, ковалі, гончарі, лучники, майстри народного мистецтва, ви — “сіль” цієї землі!!!

Надзвичайно приємно, що люди цікавляться історією і своїм корінням. Кількість відвідувачів на розкопках просто зашкалювала! Дякуємо археологам за витримку, бо насправді дуже непросто проводити археологічні дослідження у фестивальних умовах.Будиночок Геродота і Діоніса разом з чарівними помічницями-менадами — вже традиційна родзинка нашого свята, яка нікого не залишила байдужим.

Як завжди, на високому рівні виступили представники кінного театру “Вітер змін”. Перепрошуємо за технічну затримку, обов’язково врахуємо цей момент наступного разу.

Ділимося першими враженнями Етнофестивалю "Гелон-фест" 2021

Цього року у нас додалося ще дві нових локації — Дуб Сковороди і Казки баби Гавришихи. Сподіваємося, кожен почерпнув звідси краплинку мудрості і натхнення.

Про музичні гурти напишемо згодом, бо кожен з них — це окремий космос і суцільний драйв! Дякуємо за шалені емоції і потужну взаємодію під зоряним небом Гелону!

І звісно ж дякуємо за ваші схвальні відгуки (вони безмежно надихають і спонукають рухатися далі), а також дякуємо за конструктивні зауваження. Пишіть ваші побажання, ми завжди відкриті для діалогу.

Обов’язково будемо розвиватися і вдосконалюватися! І вже з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

фото Грибов Володимир

Також можете ознайомитись з іншими заходами та новинами на нашому сайті та на нашій офіційній сторінці faceebok.

Поділитись:

Залишити відповідь

Ваша електронна адреса не буде опублікована.